Activitats Extraescolars 2017-2018

  • by

Obert Període d’Inscripció

Benvolguda família,

En nom de tots els membres de la Junta Directiva de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Sagrada Família de Lleida, us donem la benvinguda al nou curs 2017/2018 i us desitgem un bon any escolar.

Us presentem  el programa d’activitats que tenim previstes per a aquest nou curs, amb el desig de complir les il·lusions i perspectives de tots vosaltres.

Hi trobareu un  seguit d´activitats que hem procurat siguin el més variades possible, que abastin altres aspectes socials de la vida i l’oci dels nostres fills, que els ajudin en la seva vida futura i que els facin créixer com a persones multidimensionals. És clar que en podríem afegir moltes més, però creiem que el ventall ofert representa un ampli marc de les diferents activitats que podem trobar al mercat, tant artístiques com formatives i esportives.

A més, volem donar importància a l’activitat esportiva en l’edat escolar i a l’escola per dos motius. El primer és que l’escola, com a ens educatiu, busca un esport on es treballin objectius com la participació, la recreació i l’esforç, tant individualment com de grup, és a dir, activitat esportiva més enllà dels resultats esportius, alhora que proporciona instal·lacions, material…, i tot el suport institucional. El segon és que amb la pràctica esportiva es desenvolupen un seguit d’objectius, que d’una altra manera seria més difícil, per la raó que amb l’esport es treballen de manera enjogassada, es motiven i diverteixen. És important per al seu desenvolupament psicomotriu, i en aquestes edats més primerenques, practicar el màxim d’esports possibles perquè comporta ampliar el seu bagatge motriu, cosa que facilitarà l’autoconeixement, l’acceptació de les seves limitacions i la confiança en les seves possibilitats, alhora que desenvoluparan el cos harmònicament i equilibradament, fins a establir pautes saludables tant de comportament com d’hàbits higiènics i alimentaris. Ells són el nostre futur, ells són la nostra millor inversió.

Rebeu una cordial salutació, atentament,

LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AMPA

Formulari Inscripció Fills i Filles

Formulari Inscripció Mares i Pares

Tota la informació i en pdf