APLEC 2017

 • by

JA ARRIBA L’APLEC DE L’AMPA!

Cada any, alumnes, pares, familiars, amics i personal del Col·legi ens apleguem per gaudir tots junts d’un dia molt especial. Com és habitual, si el temps ho permet, l’APLEC de l’AMPA tindrà lloc el proper diumenge 7 de maig, al Recinte Municipal de Raïmat, annex a les piscines. Per als qui no conegueu el lloc, us comentem que disposa d’ombra abundant, lavabos, taules de pedra, aparcament exterior, pista poliesportiva,… i aquest dia el tenim en ús exclusiu per a nosaltres.

Per als que ja coneixeu la festa, us encoratgem un any més a participar-hi i gaudir de totes les activitats que des de la Junta preparem (i que no són poques). A més, us demanem la vostra col·laboració per tal que animeu la resta de famílies a participar-hi.

Per als que no heu assistit mai a l’APLEC, us informem que és una jornada de germanor i convivència, pensada per tal de fomentar els vincles d’amistat i complicitat entre els alumnes, els pares i el personal del Col·legi i en la qual, normalment ens reunim unes 300 persones.

La jornada comença amb un esmorzar de benvinguda, campionats, concursos i jocs per a la mainada i per als grans, vermut i dinar i, havent dinat, un bingo, entre altres moltes coses.

No cal ser soci de l’AMPA per tal d’assistir-hi, tot i que comprovareu que els preus dels tiquets són diferents. Tampoc és necessari que encomaneu el menú que preparem des de l’AMPA ja que podeu portar-vos el dinar de casa, encara que us recomanem que compreu el tiquet pel prestigi que tenen la cassola de tros i la fideuada. Quan les veureu us sabrà greu no poder tastar-les. Estan boníssimes!

Per a més informació sobre l’Aplec us podeu posar en contacte amb el vostre delegat/da de curs o preguntar al Col·legi. RECORDEU DE PORTAR ELS PLATS, ELS COBERTS i ELS GOTS DE CASA.

Demanem la vostra col·laboració en aquesta qüestió: si algú disposa d’una furgoneta gran per a poder traslladar el material des del Col·legi al recinte de l’Aplec, si us plau, que es posi en contacte amb nosaltres. Li agrairem molt. Esperem que us animeu a participar en aquest acte tan especial.

El programa d’activitats per a aquest dia, tot i que pot estar modificat en algun moment, serà el següent:

 • Cap a les 10.00 h. hi haurà l’esmorzar de benvinguda (coca, xocolata,…)
 • Inici del macro festival infantil. Els nens/es podran gaudir durant tot el matí d’inflables, toro mecànic…
 • 11.00 h. Inscripcions als campionats i concursos (Dibuix infantil, Cotxes teledirigits, Dards, Postres i, com no podria faltar, el concurs de truites, que, un cop acabat el concurs, formaran part del vermut que se servirà als assistents…)
 • 13.00 h. Vermut per a tothom.
 • 14.00 h. Dinar (aquells que vulgueu gaudir amb el menú especial de l’Aplec podeu reservar el vostre tiquet del menú: amanida, cassola de tros o fideuada, postres i pa. Disposem també d’un menú infantil: amanida, pollastre amb guarniment i postres).
 • 15.00 h. Continua la festa infantil, amb els inflables i el toro mecànic i, per als més grans, EL BINGO, organitzat pels alumnes de 4t d’ESO amb importants premis.
 • 18.00 h. Lliurament dels obsequis als guanyadors dels diferents concursos.
 • 19.00 h. Fi de festa i comiat.
 • Durant tot el dia hi haurà premsa a disposició de tothom (preguem que ningú se l’endugui).
 • Disposareu d’un microones per tal d’escalfar el menjar dels més petits, aquells que el porteu de casa,.
 • També comptarem amb un servei de bar organitzat pels alumnes de 4t d’ESO, amb begudes i cafès a preus econòmics.

El preu del menú és de 10,00 € per als socis de l’AMPA i de 15,00 € per als que no ho són. El preu del menú infantil és de 5,00 €.

 

Què cal per a participar a l’APLEC?

 

 • 1r. Omplir la butlleta d’inscripció a l’Aplec (que us facilitarem a la
  taula de venda de tiquets)
 • 2n. Presentar la butlleta i comprar (si els voleu) els tiquets del menú
  (els dies 25, 27 i 28 d’abril, l’horari serà, matins de 9:00 a 9:30,
  tardes de 17:00 a 18:00)
 • 3r. Preparar-vos per la a diada: roba còmoda, sabates esportives,
  plats, coberts, gots, begudes, ganes de passar-s’ho bé.

De la resta ens n’encarregarem nosaltres